Галерија

Пренос во живо

 

ВО ЖИВО: Обраќање на австрискиот канцелар Себастијан Курц и премиерот Зоран Заев

ВО ЖИВО: Обраќање на австрискиот канцелар Себастијан Курц и премиерот Зоран Заев

Posted by A1on.mk on Friday, September 7, 2018